BEZORG INFORMATIE

Verzenden zal ongeveer 1 tot 3 werkdagen duren. Dit kan altijd langer worden als het de zending is vertraagd door het verzendbedrijf.

Als je nog geen track & trace code hebt ontvangen, kan het zijn dat de bestelling nog niet is ingepakt. Heb je aan het einde van de dag nog steeds geen track & trace code ontvangen, stuur dan een bericht naar onze klantenservice. Zij kunnen dan kijken wat er mis is gegaan of eventueel alsnog de track & trace code opsturen.

B2HScooters biedt op alle producten minimaal 2 jaar garantie op fabricagefouten.

Heeft u een product ontvangen met schade, een ander product ontvangen dan besteld, reeds door u gemonteerd of wilt u het product aanmelden voor garantie? Mail dan uw bestelnummer, een omschrijving en fotoÔÇÖs van het product naar info@b2hscooters.nl Stuur het pakket nog niet retour, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via de mail.

Wij willen graag dat je tevreden bent met je aankoop bij B2HScooters.nl. Is de aankoop niet zoals verwacht of heb je een verkeerde keuze gemaakt? Je kunt het artikel binnen 14 dagen ruilen en/of retourneren. Alle artikelen mogen geruild of geretourneerd worden mits ongebruikt/onbeschadigd. Stuur een mail naar info@b2hscooters.nl als je gebruikt wilt maken van het herroepingsrechts.

Als u gebruik maakt van het herroepingsrecht, hoeft u alleen de kosten voor verzending voor uw rekening te nemen. Indien producten door ons verkeerd geleverd zijn, dan zijn de verzendkosten voor onze rekening.

BESTEL INFORMATIE

Een wishlist is een verlanglijst op de website, zo kun je in 1 klik kijken naar de producten die je nog zou willen bestellen.

Je kan op het moment met elke bank in Nederland en Belgi├ź via iDeal en Bancontant betalen. U kunt ook contant betalen bij afhaal van het product.

Zolang je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen kan je contact opnemen met onze klantenservice om je bestelling te wijzigen of annuleren.

Het kan altijd gebeuren dat je net het verkeerde artikel hebt besteld. Mocht dit zo zijn neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je bestelling dan eventueel nog annuleren. Mocht je bestelling al verzonden zijn dan kunnen wij deze helaas niet meer annuleren.

U krijgt bij B2HScooters direct een bevestigingsmail, dit kan maximaal 10 minuten duren. Heeft u die niet gekregen, dan kan het zijn dat er iets verkeerd is gegaan. (kijk ook altijd het postvak ongewenst of spam voor de zekerheid.) Mocht u niks ontvangen hebben neem dan even contact met onze klantenservice  op.

ALGEMENE INFORMATIE

Klik hier voor de algemene voorwaarden pagina en klik hier voor het privacy beleid. Ook bij het afrekenen bieden wij het nog aan.

Voor vragen of hulp over/bij montage van onze producten kunt u een mail sturen naar info@b2hscooters.nl of stuur een WhatsApp bericht naar +31 6 55 42 19 16.

Voeg eventueel foto’s en video’s zodat wij zo goed mogelijk kunnen helpen.